Selecteer een pagina

Op dinsdag 30 mei vond de eerste bijeenkomst van Club Stedelijk plaats in het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch. Met gepaste trots kijken wij terug op een mooie eerste bijeenkomst met zo’n 40 enthousiaste deelnemers.

Om 18.00u ontvingen we de leden buiten voor het museum met heerlijke hapjes van restaurant De Heer Kocken. Om 18.30u opende Timo de Rijk, directeur van het Stedelijk Museum de bijeenkomst. Hij nam de deelnemers mee in de wereld van design en de nieuwe koers van het museum. Daarna gaf hij het woord aan de moderator van de avond Ronnie Overgoor. Ronnie ontving spraakmakende sprekers als Pieter Kool, designdirector bij G-Star en Rik Vera, CEO van Nexxworks. Pieter sprak over de toekomst van Retail en Rik over de digitale transformatie en hoe we daar als ondernemers op moeten anticiperen.

Tijdens het heerlijke diner van topchef John Kocken tussen de kunstwerken van de tentoonstelling De laatste avant-garde werd er volop nagepraat. Timo, Rik en Pieter mengden zich gezellig onder de leden. Hoogtepunt van de avond was het interview van Ronnie Overgoor met Robert van der Wallen, ex CEO/oprichter van BrandLoyalty. Robert vertelde openhartig over zijn ondernemersverhaal met daarin veel wijze lessen, inspiratie en ambitie voor de toekomst.
Van 21.30 tot 22.30 konden de leden de tentoonstelling nog uitgebreid bewonderen onder het genot van koffie of een heerlijk glas rode wijn.